مدیرعامل اسبق خانه سینما یادآور شد: زمانی که من در خانه سینما مسوولیت داشتم از صنوف اصلی سینما، نمایندگانی از کانون کارگردانان،تهیهکنندگان،فیلمبرداران،بازیگران و... در جلسات کمیته اسکار در خانه سینما حاضر میشدند تا فیلم طبق قانون آکادمی بواسطهی منتخب تشکلهای صنفی سینمایی به آکادمی معرفی شود.
او ادامه داد: در دو سال متمادی از سوی خانه سینما به ترتیب فیلم «گبه» و «بچه های آسمان» معرفی شد که فیلم «بچههای آسمان» در فهرست نامزدهای نهایی اسکار قرار گرفت پس از آن و در زمان مدیریت شمقدری معاون سینمایی دورهی ریاست جمهوری محمود احمدی نژاد با توجه به اینکه برخی حقوق و وظایف تشکلهای صنفی از آنها گرفته شد و در نهایت در مقاطعی خانه سینما تعطیل شد، وظیفه معرفی فیلم برعهده فارابی به عنوان یک نهاد دولتی قرار گرفت.
داودی معتقد است: باید این روند اصلاح شود و دوباره در اختیار خانه سینما قرار بگیرد و نباید فارابی بحث معرفی فیلم به اسکار را قبضه کند.
کارگردان «زادبوم» در پاسخ به اینکه اگر قانون آکادمی اسکار بر حضور منتخب اصناف تاکید داشته وقتی یک نهاد دولتی همچون فارابی فیلم را معرفی میکند، این معرفی از سوی آکادمی مورد پرسش قرار نمیگیرد، گفت: دستاندرکاران فارابی با این توجیه که اعضای معرفی فیلم ایرانی جزو اصناف هستند،کارشان را پیش میبرند.
داودی در پایان در پاسخ به اینکه آیا روسای صنوف باید در جلسات آکادمی حضور داشته باشند و آیا سابقه داشته است که رییس کانون کارگردانان معرفی شود اما فارابی حذف کند،گفت: تاکیدی بر حضور روسای صنوف نیست اما به هرحال ایشان منتخب صنف بوده، اینکه فارابی منتخب صنف را وتو کند بدعتی جدید است.